Schuifdeurkasten

Kramer meubelwerk levert kwalitatief hoogstaand werk en heeft zich gespecialiseerd in schuifwandkasten. Voor zowel de particuliere als zakelijk markt.

Opbergruimte met een exclusieve uitstraling en 100% naar uw wensen gemaakt.

Het schuifwandsysteem biedt opbergruimte op maat voor elk interieur.Uiteraard hebt u een enorme keuze aan materialen en kleuren, met de mogelijkheid tot verdeling in verschillende vlakken. De deuren zijn niet alleen verkrijgbaar in houtdecors maar ook in glas en klassieke uitvoering. De variatie mogelijkheden zijn eindeloos!

2.1.4

De kastinterieurs zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, net als de achterwanden. U hebt daarin de keuze uit 2 paneeldiktes. Zowel de kasten als kastinterieurs worden volledig op maat gemaakt, in hoogte, breedte en diepte met van vloer tot plafond een passend interieur. Om uw kastruimte optimaal te benutten, zijn de interieurs flexibel indeelbaar.

Met siertrips kunt u fraaie accenten creëren, net als met omlijstingen die in alle RAL-kleuren kunnen worden uitgevoerd. Dit geeft de finishing touch aan uw schuifwandkast.

Goede verlichting is niet alleen praktisch, maar u kunt er ook sfeer mee creëren in elk vertrek. Met een ruime keuze uit opbouw en inbouw spots en licht koven wordt uw huis ook uw thuis.

Laat uw fantasie de vrije loop en creëer uw eigen woonsfeer

De schuifwandkasten worden veelal geplaatst in slaapkamers maar denkt u ook eens aan een kinder/tienerkamer,bijkeuken en speelkamer. Ook voor zakelijke omgevingen zoals kantoren en praktijkruimte biedt kramer uitgekiende oplossingen op maat. De hoogte van de vakken in het interieur zijn perfect voor ordners en naslagwerken. In de bijpassende laden kun u uw kantoorartikelen overzichtelijk opbergen. Met de uitgebreide mogelijkheden in kleuren en decors creëert u een zakelijke uitstraling.

Kramer maakt het mogelijk dus aan u de keuze! neem contact op

Contact
06 - 5570 6239

info@schuifdeurkastadvies.nl

Hoofdstraat 27
4265 HH Genderen
De brochure
brochure
U kunt hier de brochure downloaden!
Werkgebied
werkgebied

Ik werk voornamelijk in de eigen regio, dit strekt van Sliedrecht tot Breda en Tilburg. En van Zaltbommel tot Den Bosch.

neem contact op