Familie Van der Meer

De enige wand in onze slaapkamer (kamerhoogte 2.60m) die in aanmerking kwam om kasten te plaatsen heeft het nadeel dat al op 1.60m hoogte het schuine dak begint. Standaard kasten uit de winkel waren geen optie. Voor een maatwerkoplossing zijn we prima geslaagd bij ‘Kramer Meubelwerk’ . De oplossing bestaat feitelijk uit twee kasten. Eerst is met een diepte van 30 cm een vakkenkast geplaatst tegen de verticale wand. Vervolgens is kamerhoog met een diepte van 60 cm een vierdelige kast (deels hang / deels leg) aangebracht. Het front wordt gevormd door een viertal schuifdeuren van Garobe.

Het resultaat is een ruime kledingkast met daarachter extra bergruimte. Na een gebruik van al weer acht maanden kunnen we zonder twijfel concluderen dat wij een kwaliteitsproduct in huis hebben. Door samenwerking met Garobe zijn er ogenschijnlijk onbegrensde mogelijkheden zowel wat betreft het interieur van de kast als deuren, laden, etc.

Theo Kramer is iemand die zijn vak goed verstaat. Daarnaast neemt hij in het voortraject ruim de tijd om mee te denken en advies te geven.

Bob en Joke van der Meer, Dongen


 neem contact op

Contact
06 - 5570 6239

info@schuifdeurkastadvies.nl

Hoofdstraat 27
4265 HH Genderen
De brochure
brochure
U kunt hier de brochure downloaden!
Werkgebied
werkgebied

Ik werk voornamelijk in de eigen regio, dit strekt van Sliedrecht tot Breda en Tilburg. En van Zaltbommel tot Den Bosch.

neem contact op